[Exposició] Canvi climàtic

Totes les versions d'aquest article: [Català] [Castellano]

L’activitat humana està alterant el clima mundial. Ja se sap que els efectes seran molt greus per al medi ambient, l’economia i la societat.

Els governs dels països més industrialitzats, amb l’excepció vergonyosa dels EUA, han acceptat el Protocol de Kyoto per a reduir les emissions, però la majoria no fa prou per complir-lo. En particular Espanya és el i sabrem exigir a les nostres administracions i polítics que facen el seu treball per aturar cinqué emissor de la Unió Europea i un dels països del món més allunyats del seu objectiu de Kyoto.

No obstant això, la ciutadania també té un paper important i molt directe en la solució d’aquest problema: l’ús que fem de l’energia en la nostra activitat diària (en el transport, la calefacció, l’aire condicionat, etc.) contribueix a les emissions de CO , el 2 principal gas d’hivernacle. Si fem un ús eficient de l’energia, elegint tecnologies que n’estalvien i prescindint d’excessos de consum, serem part de la solució al canvi climàtic -lo.

Amb aquesta exposició, Ecologistes en Acció pretén sensibilitzar els ciutadans i les ciutadanes sobre les implicacions dels seus actes quotidians, a fi que canvie la tendència de tant de balafiament.
Visitants connectats: 242