Ecologistes en Acció Català

Darrer afegit : 29 de juliol de 2014.

Portada

 • Tercera denúncia per abocament d’aigües brutes a Fraga


  La Confederació Hidrogràfica de l’Ebre ha obert de nou un expedient sancionador contra l’Ajuntament de Fraga per un punt d’abocament il·legal d’aigua sense depurar al riu Cinca.

 • Eliminat l’abocador de Velilla de Cinca


  Després de diversos anys de repetides denúncies contra l’abocador il·legal de Velilla de Cinca per fi s’han pres mesures per eliminar-ho d’una manera possiblement definitiva.

 • Sol·licitada la baixa de Fraga a l’Agenda 21


  Des de l’arribada del Partit Popular a l’Ajuntament de Fraga s’ha paralitzat el desenvolupament del Pla d’Acció Local de l’Agenda 21. Per això s’ha sol·licitat a la Diputació Provincial d’Osca que procedeixi a donar de baixa al municipi a "Rete21", xarxa de municipis involucrats en l’Agenda 21.

 • La Comarca del Baix Cinca contra la biodiversitat


  L’aprovació del Consell Comarcal del Baix Cinca d’una moció per la qual s’intenta sortejar l’aplicació del Reial Decret 1628/2011 sobre espècies exòtiques invasores revela falta de compromís ambiental i suposa supeditar la conservació de la biodiversitat als interessos econòmics particulars.

 • Bloqueig en el desenvolupament de l’Agenda 21 a Fraga


  S’ha sol·licitat a l’Ajuntament de Fraga que aclareixi públicament si desenvoluparà algun dia o no el Pla d’Acció Local que es va aprovar fa cinc anys en el marc de l’Agenda 21, pla que contemplava una sèrie d’accions encaminades a millorar el medi ambient, la qualitat de vida dels ciutadans així com el desenvolupament econòmic de la població.

 • Denunciats dos abocadors il·legals a Ballobar


  S’ha sol·licitat al Departament de Medi Ambient Aragonès l’eliminació de dos abocadors il·legals presents a Ballobar (Osca). Els abocadors, situats en una zona de gran valor ecològic, porten anys acumulant deixalles sense que l’Administració Pública resolgui el problema.

 • Dipòsit d’adobs animals a l’aire lliure a Osso de Cinca


  Ecologistes en Acció ha posat en coneixement del Govern d’Aragó la presència d’un dipòsit a l’aire lliure d’adobs, elaborat amb cadàvers animals, a Osso de Cinca.

 • Contradiccions en les declaracions ambientals de les tèrmiques de Mequinensa i Faió


  L’estudi de les declaracions d’impacte ambiental de les tèrmiques de
  Mequinensa i Faió mostren notables contradiccions entre els criteris
  seguits per l’Institut Aragonès de Gestió Ambiental (INAGA) i el
  Ministeri de Medi Ambient per autoritzar o no aquestes centrals
  tèrmiques.

 • Abocador de Sedases, un punt net que és porc


  L’abocador de Sedases a Fraga (Osca) incompleix la normativa i suposa un risc ambiental per a les persones i el medi ambient.

 • Declaració d’Impacte Ambiental negativa per la tèrmica de Faió


  La tèrmica de Faió ha rebut una declaració negativa d’impacte ambiental. Les afeccions que causaria a espais naturals en l’entorn dels rius Segre, Cinca, Matarranya i Ebre, així com les moltes mancances que presenta la seva avaluació ambiental, han donat la raó a les legacions presentades contra el projecte.

0 | 10


Contacto/teléfono
Avda. Reyes Católicos nº 28, 2ª
22520 Fraga (Huesca)
Teléfono: 974 47 31 70
Enviar un mensaje


Visitants connectats: 339