L’àrea de conservació de la natura presenta el seu segon vídeo sobre biodiversitat al País Valencià, amb imatges impactants sobre la nostra fauna i flora que ens faran reflexionar sobre com alterem i danyem als ecosistemes amb les nostres decisions i conductes.

Amb aquest segon lliurament, dedicada a la biodiversitat del País Valencià, ens endinsarem en els hàbitats més significatius del nostre territori com la mar, els boscos, els rius o els aiguamolls, reflectint amb emoció la bellesa dels éssers vius que conviuen amb nosaltres. Veurem peixos, insectes, amfibis, ocells, mamífers,… molts d’ells en greu perill de desaparició com el fartet o el samaruc que escassegen als nostres aiguamolls.

I també es recullen imatges de les causes que posen en risc a les nombroses poblacions d’animals o porten al col·lapse als diferents ecosistemes. Veurem contaminació, electrocucions, atropellaments, abocaments de tòxics, destrucció de la capa del sòl fèrtil, etc.

Amb el visionat es pretén emocionar a través d’imatges belles de la naturalesa, amb lemes senzills per a reflexionar sobre el nostre futur. L’objectiu és deixar clar que si volem, encara som a temps per a parar l’alarmant pèrdua de biodiversitat i l’alteració dels ecosistemes provocada per l’ésser humà.

Sin biodiversidad no hay vida, también en el País Valencià

El área de conservación de la naturaleza presenta su segundo vídeo sobre biodiversidad del País Valencià, con imágenes impactantes sobre nuestra fauna y flora que nos harán reflexionar sobre cómo alteramos y dañamos a los ecosistemas con nuestras decisiones y conductas.

Con esta segunda entrega, dedicada a la biodiversidad del País Valencià, nos adentraremos en los hábitats más significativos de nuestro territorio como el mar, los bosques, los ríos o los humedales, reflejando con emoción la belleza de los seres vivos que conviven con nosotros. Veremos peces, insectos, anfibios, aves, mamíferos… muchos de ellos en grave peligro de desaparición como el fartet o el samaruc que escasean en nuestros humedales.

Y también se recogen imágenes de las causas que ponen en riesgo a numerosas poblaciones de animales o llevan al colapso a diferentes ecosistemas. Veremos contaminación, electrocuciones, atropellos, vertidos de tóxicos, destrucción de la capa del suelo fértil, etc.

Con el visionado se pretende emocionar a través de imágenes bellas de la naturaleza, con lemas sencillos para reflexionar sobre nuestro futuro. El objetivo es dejar claro que si queremos, aún estamos a tiempo para parar la alarmante pérdida de biodiversidad y la alteración de los ecosistemas provocada por el ser humano.