L’ 11 de març és l’aniversari de la catàstrofe nuclear de Fukushima (Japó). La tragèdia continua amb la fugida de milers de tones d’aigua radioactiva a l’oceà Pacífic.

La radiació de Fukushima continuarà produint mutacions i matant als organismes vius durant milers d’anys. Com a protesta i per recordar a les víctimes de Fukushima volem boicotejar l’energia nuclear. I us demanem que us sumeu.

El desastre nuclear de Fukushima al 2011 va demostrar que l’energia nuclear és massa perillosa, massa bruta i massa cara perquè es continuï fent-la servir. Tota una regió de Japó, llar de més de 200.000 persones ara està contaminada de radioactivitat i és inhabitable, probablement per sempre. No podem permetre que aquests desastres tornin a ocórrer.

Malgrat tot, els oligopolis d’electricitat segueixen promovent i utilitzant l’energia nuclear. Valoren més els seus beneficis que el medi ambient o la seguretat de les persones. Així, cada 11 de març, milers de persones a tot el món s’uniran per mostrar que no necessitem a l’energia nuclear per viure.

L’estalvi, ha de ser la base dels nostres hàbits quotidians , hem de fer servir altres fonts d’energia i altres comercialitzadores, així no només deixem de finançar a les grans elèctriques sinó que declarem la nostra independència de tecnologies de generació bruta, centralitzada, i insostenible.

És hora de castigar les companyies d’electricitat de l’única manera que entenen, deixant de donar-los diners. Quan les subministradores vegin una caiguda considerable dels seus ingressos, abandonaran l’energia nuclear. Uneix-te a la nostra acció: