Continuant amb les activitats organitzades per a promoure l'ús de la bici esta primavera, durant el mesos de maig i juny tenim previst fer les següents:

Recollida de signatures per a demanar a la Mancomunitat i els Ajuntaments una xarxa de carrils bici que connecte tots els municipis, la recuperació per a Via Verda de l'antiga vieta Carcaixent/Tavernes, una xarxa adequada de carrers per a vianants i bicicletes en cada municipi i un control exhaustiu dels límits de velocitat, sobretot dins dels pobles.

16 de maig: Presentació del llibre LA RIBERA EN BICI, a les 19:30 de la vesprada, al Casal Jaume I de Carcaixent.

17 de maig: Excursió al riu Verd, des d'Alzira fins als ullals on naix, passant per Massalavés, pedalejant entre tarongers i olorant la tarongina, tot per camins rurals excepte 300 m de carretera comarcal al creuar les vies pel pont de l'estació d'Alzira. Són uns 18 km d'anada i tornada.

31 de maig: Excursió Xúquer amunt, des d'Alzira fins a l'Assut d'Antella, passant pels termes de Carcaixent, Alberic i Gavarda, pedalejant pels camins rurals, excepte mig Km de carretera comarcal al creuar el riu prop d'Alberic. Són 45 km en total, anada i tornada.

5 de juny, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, entregarem les signatures recollides a la Mancomunitat.

8 de juny: Presentació de LA RIBERA EN BICI, a les 12:30, en la granja ecològica La Peira de Benifaió, amb dinar opcional posterior.

14 de juny: Excursió Xúquer avall, des d'Alzira fins a l'Estany de Cullera, passant pel costat de Benicull, Albalat, Polinyà, Riola, Sueca i Fortaleny, seguint el curs del riu per la mota i els camins rurals, entre camps de tarongers i camps d'arròs. 41 km en total, si tornem en tren.

28 de juny: Excursió als Alcalans, eixint d'Alzira i passant per Guadassuar, l'Alcúdia, Carlet, Catadau, Alfarb i Llombai. 58 km en total, anada i tornada.