Cicle Un món que s’esgota: canvi climàtic, medi ambient i sostenibilitat
En Tarragona
Del 23 d’octubre de 2013 / 19:00
al 23 d’octubre de 2013

Cicle “Un món que s'esgota: canvi climàtic, medi ambient i sostenibilitat”
La Conselleria de Cooperació inicia demà el cicle “Un món que s'esgota: canvi climàtic, medi ambient i sostenibilitat”.

Aquest acte enceta dos mesos d'activitats al voltant del canvi climàtic, en les quals diferents experts ens aportaran el seu punt de vista sobre un tema que afecta tothom i que compromet el futur del nostre planeta.

El cicle tractarà d'aquest problema global al nostre món local. Quines conseqüències tindrà per al nostre planeta? Què podem fer per aturar el canvi climàtic?.

Les activitats del cicle dedicat al canvi climàtic es poden consultar en aquest enllaç. Es proporcionaran, tant les evidències científiques més recents al voltant de la realitat del canvi climàtic induït per l'home, com les seves causes i impactes associats, alhora que es plantejarà la dicotomia que hi ha entre les aclaparadores evidències del canvi climàtic i la incapacitat política per acordar les mesures per minimitzar-ne els efectes.

Aquest acte enceta el cicle organitzat conjuntament amb Ecologistes en Acció, que vol acostar els més joves al problema del canvi climàtic, amb dos tallers els dissabtes 16 i 23 de novembre. D'altra banda també es podran veure tres exposicions i cinc pel·lícules.