Jornada S’escriu aigua, es llegeix democràcia
En Lleida
Del 17 de maig de 2014 / 10:00
al 17 de maig de 2014

El pròxim 17 de maig vine a la jornada “S'escriu aigua, es llegeix democràcia”, una jornada organitzada per Aigua és Vida, Multireferèndum i Serveis Públics, que aglutinarà plataformes i moviments socials d'arreu de l'Estat espanyol que han iniciat accions participatives per donar veu a la ciutadania per defensar la gestió pública de l'aigua davant de processos privatizadors i especulatius. Obriran l'acte Josep Maria Jansà de l'Assemblea en Defensa dels Serveis Públics i Quim Pérez de la plataforma Aigua és Vida i portaveu d'aigua d'Ecologistes en Acció de Catalunya.

Dissabte 17 de maig, 10 h. – 15 h.
Rectorat de la Universitat de Lleida.
Rambla d'Aragó, Aula 0.10.1

Pots baixar-te el programa aquí