Concentració 25 aniversari de l’accident Vandellòs I
En Vandellòs
Del 19 d’octubre de 2014 / 12:00
al 19 d’octubre de 2014

Davant la bogeria de la Sociedad Nuclear Española que vol allargar el funcionament de les Central Nuclears fins als 60 anys, és necessari respondre amb contundència demanant un calendari de tancament de les C.N de tot l'Estat espanyol.

Per aquest motiu des de Ecologistes en Acció, fem una crida a participar a la concentració que la Campanya “25 anys accident Vandellòs I” ha convocat pel diumenge 19 d'octubre , data de l'accident de Vandellòs I, davant de la C.N clausurada a les 12 de migdia.

L'acte comptarà amb diferents actuacions musicals i una sardinada per tothom que vulgui assistir. Al final es farà la lectura del manifest de la convocatòria a càrrec de Itziar Gonzalez.