Jornada de portes obertes pel canvi climàtic a cal Bofill
En Torredembarra
Del 26 de setembre de 2015 / 10:00
al 26 de setembre de 2015
2º Dia d'acció global contra el canvi climàtic

El dia 26 de setembre de 10 a 14 h es celebrarà una jornada de portes obertes organitzada per GEPEC i Ecologistes en Acció a Cal Bofill (Centre d'Activitats Ambientals) de Torredembarra. Aquest activitat forma part del programa d'educació ambiental de la Regidoria de Sostenibilitat, que ha anat desenvolupant diferents activitats durant tot l'any 2015.

La jornada que compta amb el prolegomen de la presència de l'exposició sobre canvi climàtic d'Ecologistes en Acció a Cal Bofill, començarà amb la projecció a les 10 del matí del vídeo-fòrum “Estem perdent la sorra de la platja?” del GEPEC que fa la presentació dels resultats d'un treball de 7 anys de seguiment de la Platja de Torredembarra.

Continuarà amb el Taller “La petjada del carboni” que és un joc ideat per Ecologistes en Acció i destinat a millorar els hàbits de la ciutadania per evitar els efectes del canvi climàtic.

Sobre les 12 h es farà una taula redona oberta a tots els públics al voltant del fenomen del canvi climàtic en la que s'aprofundirà en com abordar-lo.

Finalment sobre les 13,30 h es farà una visita guiada als Muntanyans en la que el GEPEC ens explicarà les característiques principals d'aquest espai natural, ara amenaçat amb un nou avantprojecte de construcció.