Nou sistema de recollida de la poda porta a porta a Torredembarra

Torredembarra canvia el sistema de recollida de la poda. Retira els contenidors que fins ara han fet aquest servei al carrer i ho substitueix per un nou sistema de recollida porta a porta més ecològic, més econòmic i més personalitzat.

Amb aquesta mesura la Regidoria de Sostenibilitat pretén donar un millor servei, a la vegada que redueix ostensiblement el número de tones de poda que actualment es generen.

El nou sistema ja funciona als Barris de St. Jordi i Els Munts i a les Urbanitzacions Marítima Nord i Marítima Sud. L’any 2017 estarà implantat a tota la població.

La campanya que ha donat lloc al canvi de sistema de recollida, ha anat a càrrec d’Ecologistes en Acció i el GEPEC, els monitors dels dos grups ecologistes han contactat amb els usuaris porta a porta amb una informació personalitzada de com es realitzarà la recollida a partit d’ara.

Aquesta campanya s’ha finançat amb fons del Magrama, gestionats per l’Agència de Residus de Catalunya.