Visita guiada a l’albufera de Gaianes
En Alcoi
Del 2 d’abril de 2017 / 09:00
al 2 d’abril de 2017

L’albufera de Gaianes és una antiga llacuna dessecada que va renàixer amb les pluges de finals de 2004 i que s’està restaurant. Funciona com a llacuna temporal, la qual cosa fa possible la presència d’interessants comunitats d’espècies de fauna i flora efímeres, adaptades, en tot cas, al cicle d’inundació i dessecació.

Per a explicar-nos els diversos aspectes relacionats amb aquest espai, ens acompanyaran en la visita una bona colla d’amics i companys: els biòlegs Toni Barceló i Carles Mansanet, Àlvar Seguí (coordinador del Projecte Canyet i gran coneixedor de la nostra fauna), Pep Cantó (ornitòleg) i Rafa Enguix (llicenciat en geografia i història).

Els punts d’eixida són:

  • 9.00 h, a la plaça d’Al-Azraq d’Alcoi (davant de l’edifici dels jutjats);
  • 9.30 h, a l’aparcament de l’IES Serra Mariola de Muro

Des d’aquestos llocs eixirem junts i podem compartir vehicles i guiar a qui no conega l’accés. Recomanem que porteu prismàtics i càmera fotogràfica.

La participació en aquesta visita és lliure i no cal fer cap inscripció.

Organitzen:
- Colla Senderista IES
- Colla Ecologista La Carrasca-Ecologistes en Acció