Projecció del documental Dirt!
En Torredembarra
Del 22 d’abril de 2017 / 10:00
al 22 d’abril de 2017

Dissabte 22 d’abril, Dia de la Terra.
Cal Bofill. Centre d’Iniciatives ambientals Torredembarra
Hora: De 10 a 12 h.

Projecció del documental “Dirt! The Movie” és un documental que explica la història del gloriós i poc apreciat material sota els nostres peus. Inspirat per l’aclamat llibre de William Bryant Logan, Dirt: The Ecstatic Skin of the Earth, Dirt! La pel·lícula ens dóna una visió humorística i substancial dins de la història i estat actual de la matèria viva orgànica de la que venim i a la qual tornarem.

Ecologistes en Acció ha posat en marxa una Campanya Confederal en defensa del sòl. Aquesta campanya forma part d’una Iniciativa Ciutadana Europea (ICE) ‘People4Soil’, recolzada per més de 350 institucions i organitzacions europees, entre elles Ecologistes en Acció. A l’Estat espanyol la campanya, batejada com ‘Sense sòls, no hi ha vida’, té el suport de 40 entitats i està oberta a nous membres. L’objectiu principal és aconseguir un milió de signatures a tota la UE (unes 40.500 firmes a l’Estat espanyol) per aturar l’ocupació, contaminació i degradació del sòl i que s’elabori una directiva comunitària sobre aquest tema. Firma: www.ecologistasenaccion.org/people4soil

El sòl és un bé comú fonamental, ja que garanteix la seguretat alimentària, la conservació de la biodiversitat i la regulació del clima. A Europa, encara no hi ha una llei que protegeixi els nostres sòls, i sense un sòl sa i viu, no hi ha futur. Un sòl sa i viu ens protegeix de desastres ambientals, del canvi climàtic i d’aliments de baixa qualitat .

Aquesta acció forma part del Programa d’educació ambiental de la Regidoria de Sostenibilitat de Torredembarra

Artículos relacionados