Jornada antinuclear
En Madrid
Del 10 de junio de 2017 / 12:00
al 10 de junio de 2017

El sábado 10 de junio tendrá lugar en Madrid una gran manifestación antinuclear, convocada por el Movimiento Ibérico Antinuclear, en el que participa Ecologistas en Acción, ante la amenaza de que las centrales nucleares actualmente operativas en España puedan prorrogar su vida útil durante veinte años más.

La manifestación partirá a las 18:00 h. desde Atocha y finalizará en Legazpi, en la explanada negra del Matadero, donde a lo largo de toda la jornada, de 12:00 a 24:00 h., se celebrará un encuentro antinuclear con música en directo, estands informativos, talleres, exposiciones, actividades lúdicas y más.


Autobuses a Madrid:

El dissabte 10 de juny tindrà lloc a Madrid una gran manifestació antinuclear, convocada pel Moviment Ibèric Antinuclear, en el que participa Ecologistes en Acció i MIA-Catalunya , davant l’amenaça de que les C.N actualment en funcionament a l’Estat Espanyol puguin allargar la seva vida útil vint anys més.

La manifestació sortirà a les 18:00 h. des de Atocha i acabarà a Legazpi, a l’explanada negre del “Matadero”, on durant tot el dia , de 12:00 h. fins les 24:00 h. es farà una trobada antinuclear amb música en directe, estands informatius, tallers, exposicions, activitats lúdiques i demés.

Si vols inscriure’t per vindre amb nosaltres a Madrid, pots fer-ho als correus coordinació@ecologistesenaccio.cat o a miacat@gmail.com

Si som prou inscrits habilitarem un autocar. Límit d’inscripció el 2 de juny.

Si vens pel teu compte, el punt de trobada de la delegació catalana serà Cuesta Moyano a les 17:00 h.