Jornada informativa Desmuntant Alcoinnova
En Alcoi
Del 20 de maig de 2017 / 10:00
al 20 de maig de 2017

Alcoi, dissabte 20 de maig de 2017, 10 h. a la Sala Àgora (plaça de Ramón y Cajal, 6)
Presentació, a càrrec dels seus autors, de tres informes pericials presentats al Tribunal Superior de Justícia per Salvem l’Aqüífer del Molinar i La Carrasca-Ecologistes en Acció en el recurs contenciós administratiu contra el projecte urbanístic de La Española a la partida alcoiana de La Canal.

10.00 h
Presentació de la Jornada

10.30 h
Informe sobre l’Afecció al Medi Natural del projecte Alcoinnova

Presentació a càrrec d’Andreu Bonet i Roque Belenguer

Andreu Bonet és doctor en ciències biològiques per la Universitat de Barcelona i professor titular del Departament d’Ecologia de la Universitat d’Alacant. Membre de l’Institut Universitari de Recerca IMEM Ramón Margalef. Coordinador de l’Estació Científica Font Roja Natura de la Universitat d’Alacant.

Roque Belenguer és biòleg, col·laborador del Departament d’Ecologia de la Universitat d’Alacant. Especialista en ecologia de vertebrats.

11.30
Informe sobre l’Estudi d’Alternatives inclòs en el Pla de l’ATE Alcoinnova

Presentació a càrrec de Vicent J. Altur

Vicent J. Altur és professor del Departament d’Urbanisme i subdirector d’Emprenedorisme i Càtedres d’Empresa del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València. Membre de l’Institut d’Investigació per a la Gestió Integrada de Zones Costaneres.

12.30 h
Informe sobre la possible afecció del projecte Alcoinnova a l’aqüífer del Molinar

Presentació a càrrec d’Alfredo Barón

Alfredo Barón és llicenciat en ciències geològiques i diplomat en hidrogeologia. Premi en 2014 a la “Trajectoria Professional en Hidrogeologia i les seues aplicacions a Espanya”, del Grup Espanyol de l’Associació Internacional d’Hidrogeòlegs. Cap del Servei d’Estudis i Planificació de la Direcció General de Recursos Hídrics del Govern Balear de 1996 a 2013. Col·laborador honorífic de la Universitat de les Illes Balears.

Entrada lliure. No cal inscripció prèvia.

ORGANITZEN:

  • Colla Ecologista La Carrasca-Ecologistes en Acció
  • Associació “Salvem l’Aqüífer del Molinar”