Primer Congrés català de Dret Ambiental
En Tarragona
Del 17 de gener de 2018 / 00:00
al 19 de gener de 2018

El Congrés Català de Dret Ambiental vol ser un espai obert de debat i intercanvi entre l’acadèmia, les administracions, els actors econòmics i les organitzacions socials, amb participació internacional. En la seva primera edició abordarà el tema del canvi climàtic, en col·laboració estreta amb l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic i se celebrarà els propers 17, 18 i 19 de gener de 2018 a la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili.

El Congrés està organitzat pel Centre d’Estudis de Dret Ambiental de Tarragona, de la Universitat Rovira i Virgili (www.cedat.cat) amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat del Govern de la Generalitat de Catalunya i comptarà amb intervencions de Yayo Herrero i María García, membres d’Ecologistes en Acció i del Moviment per la Justícia Climàtica.