Arrossada popular
En Pineda d’en Gori
Del 15 d’abril de 2018 / 14:00
al 15 d’abril de 2018

Diumenge 15 d’Abril, a les 14:00 h. a La Pineda d’en Gori (Palamós)

A la pineda d’en Gori davant les barraques de pescadors de S’Alguer, en el camí de Ronda de la Fosca a Palamós, en els propers mesos si no ens afanyem veure’m construir dos blocs de 3 plantes amb 48 apartaments de luxe amb piscines, solàriums, jardins privats, nous camins d’accés, aparcaments i equipaments. Aquesta obra esta promoguda per Residencial Cala S’Alguer.

Tot i que ja han tancat l’espai que es vol destruir i ja han marcat els pins a talar encara hi som a temps per aturar-ho.

Per a recollir fons per als advocats i especialistes per tirar endavant la denúncia, la Plataforma Salvem la Pineda d’en Gori amb el recolzament de molts col·lectius de la zona i entitats ecologistes i culturals del territori us convoquen a una arrossada popular el diumenge 15 d’abril a la Pineda d’en Gori on expressarem el rebuig a aquesta construcció i organitzarem futures accions.

Us necessitem a totes i tots per aturar aquesta greu agresió i preservar tota la Costa Brava en greu perill per moltes intervencions planejades.

Organitza: Palataforma Salvem La Pineda d’en Gori
Vindra gent de SOS Empordanet, Ecologistes en Acció de Girona, Salvem la platja de Pals, Salvem el Golfet etc., esperem la vostra assistencia i maxima difusiò !!