Select Page

Catalunya

Loading

Dirección: Sant Pere més Alt 31, 2º, 3ª, 08003 Barcelona · Teléfono: 648 76 11 99 · Correo electrónico: catalunya@ecologistesenaccio.org

Noticias de los grupos de Catalunya

 /  Davant la situació d’involució democràtica

Ecologistes en Acció de Catalunya davant la situació d’involució democràtica que es viu a l’Estat espanyol i en particular després de l’arbitrari empresonament dels últims cinc presos polítics el 23 de març.

 /  Proposta de gestió pública del tramvia

Entitats ciutadanes, entre les quals es troba a Ecologistes en Acció, fan una proposta de gestió pública del tramvia als partits per aconseguir l’acord de la connexió per la Diagonal.

 /  Declaració VII aniversari accident de Fukushima

L’11 de març de 2011 es va produir un accident nuclear a la central de Fukushima (Japó) en un moment en què s’estava produint una veritable ofensiva de la indústria nuclear per intentar revertir el seu declivi.

 /  Demanem la clausura del transvasament Siurana-Riudecanyes

Ecologistes en Acció, GEPEC i Plataforma en Defensa de l’Ebre han sol·licitat la immediata clausura del transvasament que va des del riu Siurana a la riera de Riudecanyes pel gran impacte ambiental i social que aquest transvasament s’està produint des de fa dècades.

Loading

Eventos

mar 19
mié 20

Más información

Catalunya (territorio)

Latest

Documentos

TV