Select Page

Catalunya

 /  Actuem juntes davant l’emergència climàtica

Els moviments socioambientals de Catalunya es troben a Cal Cases per fer front comú davant la situació d’emergència climàtica i ecològica global. Exigir als mitjans responsabilitat i una informació a l’alçada del repte és un dels principals objectius que es plantegen.

 /  La UE incompleix la seua obligació de protegir la salut humana i el medi ambient davant del risc de les substàncies químiques perilloses

Hi ha al voltant de 22.000 substàncies químiques registrades a Europa. Encara que al març de 2012 van començar els controls de seguretat de les substàncies que es pensava que podien tenir propietats perilloses, al desembre de 2018 només s’havien verificat 94 substàncies, de les quals 46 (el 49 %) es van declarar insegures per al seu ús comercial.

 /  Propostes per salvar el planeta

Davant les evidències  que s’acumulen sobre la degradació ambiental i l’augment de la injustícia social, és hora que la protecció del medi ambient, juntament amb les propostes d’equitat pròpies de l’ecologisme social, tinguin la prioritat necessària per evitar o reduir situacions futures molt més difícils que les actuals.

Loading

Adreça: Sant Pere més Alt 31, 2º, 3ª, 08003 Barcelona · Telèfon: 648 76 11 99 · Correu electrònic: catalunya@ecologistesenaccio.org

Notícies dels grups de Catalunya

Loading

Convocatòries

vie 24

Limpiemos el Mar 2019

24 mayo - 26 mayo

Més informació

Catalunya (territorio)

Latest

 /  Fukushima

Cuando se cumplen ocho años del accidente de Fukushima-Daiichi, los efectos del escape radiactivo siguen sin estar bajo control. Todavía queda el difícil trabajo de desmantelar los reactores y gestionar los abundantes residuos radiactivos producidos.

Documents

TV