Select Page

Catalunya

 /  Salvem La Pineda d’en Gori!

A la Pineda d’en Gori de Palamós (Girona), molt a prop de les barraques de pescadors de s’Alguer, s’ha començat a talar arbres per construir dos blocs de pisos amb uns 48 apartaments de luxe amb piscines, solàriums, jardins privats, nous camins d’accés, aparcaments i altres equipaments.

Loading

Dirección: Sant Pere més Alt 31, 2º, 3ª, 08003 Barcelona · Teléfono: 648 76 11 99 · Correo electrónico: catalunya@ecologistesenaccio.org

Noticias de los grupos de Catalunya

 /  Davant la situació d’involució democràtica

Ecologistes en Acció de Catalunya davant la situació d’involució democràtica que es viu a l’Estat espanyol i en particular després de l’arbitrari empresonament dels últims cinc presos polítics el 23 de març.

 /  Proposta de gestió pública del tramvia

Entitats ciutadanes, entre les quals es troba a Ecologistes en Acció, fan una proposta de gestió pública del tramvia als partits per aconseguir l’acord de la connexió per la Diagonal.

 /  Declaració VII aniversari accident de Fukushima

L’11 de març de 2011 es va produir un accident nuclear a la central de Fukushima (Japó) en un moment en què s’estava produint una veritable ofensiva de la indústria nuclear per intentar revertir el seu declivi.

 /  Demanem la clausura del transvasament Siurana-Riudecanyes

Ecologistes en Acció, GEPEC i Plataforma en Defensa de l’Ebre han sol·licitat la immediata clausura del transvasament que va des del riu Siurana a la riera de Riudecanyes pel gran impacte ambiental i social que aquest transvasament s’està produint des de fa dècades.

 /  No a la nova terminal de creuers!

Oposició social a la nova terminal de creuers per la massificació turística i per la contaminació que l’activitat genera a la ciutat, especialment als barris més propers al Port.

Loading

Más información

Catalunya (territorio)

Latest

Documentos

Eventos

No hay próximos eventos en este momento.

TV