Select Page

Barcelona

 /  Davant la situació d’involució democràtica

Ecologistes en Acció de Catalunya davant la situació d’involució democràtica que es viu a l’Estat espanyol i en particular després de l’arbitrari empresonament dels últims cinc presos polítics el 23 de març.

 /  Proposta de gestió pública del tramvia

Entitats ciutadanes, entre les quals es troba a Ecologistes en Acció, fan una proposta de gestió pública del tramvia als partits per aconseguir l’acord de la connexió per la Diagonal.

 /  No a la nova terminal de creuers!

Oposició social a la nova terminal de creuers per la massificació turística i per la contaminació que l’activitat genera a la ciutat, especialment als barris més propers al Port.

 /  Espanya ha de controlar les emissions dels automòbils

Diverses entitats socials i les administracions locals de Barcelona i Madrid exigeixen en una carta conjunta al Govern que doni prioritat a la salut de la població i del medi ambient sobre determinats interessos de la indústria de l’automòbil.

 /  Barcelona no esta en venda

Ecologistes en Acció s’adhereix a la convocatoria Barcelona no esta en venda i vol aprofitar per denunciar la greu situació a la qual es troba la nostra ciutat fruït de les politiques urbanes dictades pels poders públics en aliança amb el sector inmobiliari i financer.

Loading

Dirección: Sant Pere més Alt, 31, 2º, 3ª, 08003 Barcelona · Teléfono: 635679593 · Correo electrónico: barcelona@ecologistesenaccio.org