Select Page

País Valencià

 /  Los humedales del litoral siguen amenazados

Ecologistas en Acción del País Valencià reitera, un año más, que nuestras zonas húmedas siguen estando amenazadas por el urbanismo, los vertidos de residuos y contaminantes, incendios, prácticas agrícolas, caza, etc.

Loading

Dirección: Calle Tabarca, 12 entresol, 03012 Alacant · Teléfono: 965 25 52 70 · Correo electrónico: paisvalencia@ecologistesenaccio.org

Noticias de los grupos del País Valencià

 /  Humedales: importantes para la vida

Ecologistas en Acción se adhiere a la celebración del «Día de los Humedales» recordando sus beneficios y su papel esencial en la lucha contra el cambio climático; además reitera que siguen siendo hábitats frágiles llenos de amenazas antrópicas.

 /  Aprofitem el sol als centres educatius?

Hem proposat a la Conselleria d’Educació que realitze una campanya d’aprofitament de l’energia solar als centres públics instal·lant 1kw de plaques fotovoltàiques en cada centre de Primària, Secundària i FP, i de 5 kw en cada Facultat o Escola Universitària…

 /  Peñíscola amenaza a sus vencejos

Ecologistas en Acción denuncia que el proyecto de rehabilitación de la muralla de Peñíscola, en la zona de la Plaza de Armas, amenaza con destruir más zonas reproductoras de especies protegidas e insectívoras.

 /  Los orangutanes de Borneo piden el fin del biodiésel de palma

Grupos de orangutanes se han concentrado frente a las oficinas de representación de la Comisión Europea en Madrid, Berlín, Bruselas, Lisboa, París y Roma para pedir el fin de la deforestación de sus selvas causada por las plantaciones de aceite de palma para biodiésel.

 /  Ciutats 30?

Com que hi ha polèmica sobre el límit de velocitat i oposició a la declaració de ciutats 30, el passat 24 de desembre cap a les 10h del matí, amb trànsit fluid, recorreguérem en cotxe la nostra ciutat mesurant les distàncies i els temps i calculàrem la velocitat mitjana, de la qual depén directament el temps de qualsevol desplaçament…

 /  Què regalem als xiquets?

Els jocs prefiguren i ensenyen als xiquets el món on van a viure, de manera que si volem que siguen sans, intel·ligents, respectuosos i empàtics haurem d’elegir joguets que els ajuden a créixer així.

 /  COP24: 24 reunions sense acords efectius

Si seguim llançant a l’atmosfera més i més gasos d’efecte hivernacle, cap cosa que diguen els dirigents polítics, econòmics, religiosos, etc. frenarà la pujada de les temperatures i els perniciosos efectes col·laterals.

Loading

Eventos

Más información

País Valencià (territorio)

Latest

Documentos

TV