Select Page

País Valencià

 /  L’ascens de les temperatures dispara l’ozó

L’augment de les temperatures que afecta a la Península Ibèrica ha provocat que s’estiguin disparant els nivells d’ozó troposfèric, per efecte de les emissions contaminants del trànsit motoritzat, del transport marítim i de la producció d’electricitat en centrals tèrmiques.

Loading

Dirección: Calle Tabarca, 12 entresol, 03012 Alacant · Teléfono: 965 25 52 70 · Correo electrónico: paisvalencia@ecologistesenaccio.org

Noticias de los grupos del País Valencià

 /  Qualitat de l’aire a La Ribera

La Conselleria de Medi Ambient va ficar, fa anys, l’única estació de mesura de qualitat de l’aire que tenim a La Ribera del Xúquer enmig dels camps.

 /  Necessitem un Pla Forestal Valencià

Si volem recuperar els nostres boscos i els grans beneficis que d’ells rebíem, o almenys si no volem que el nostre territori es desertitze definitivament per l’erosió i el calfament climàtic, caldrà canviar la política forestal valenciana o, millor dit, haurem de tindre una vertadera política forestal perquè la d’abans era pràcticament inexistent.

 /  El canvi climàtic ja està ací

La sèrie de dades meteorològiques recopilades per l’Observatori Meteorològic de València, que és el més antic de la Comunitat Valenciana i té registres des de 1940, no deixa lloc a dubtes: les temperatures pugen també ací i mostren un creixement accelerat.

 /  No al PAI del Manhattan

Els grups ecologistes tornem a rebutjar el PAI del Manhattan a Cullera perquè suposa la destrossa del territori i la perllongació de la bambolla immobiliària que tant de mal va fer al país ecològicament i econòmicament.

 /  Corrupció i medi ambient

Analitzem la relació directa que sol haver-hi entre la corrupció i la destrucció del territori. I calculem, aproximadament, el que ens ha costat a cadascú tot el que ens han furtat durant els darrers anys de corrupció institucionalitzada.

 /  Benicarló arrasa la desembocadura del Riu Sec

Un año más, la desembocadura del riu Sec, Benicarló (Castellón), su vegetación y sus puntos de agua, han sido eliminados por maquinaria pesada gracias a las nefastas políticas litorales de los organismos públicos.

Loading

Eventos

Más información

País Valencià (territorio)

Latest

Documentos

TV