Select Page

País Valencià

Loading

Dirección: Calle Tabarca, 12 entresol, 03012 Alacant · Teléfono: 965 25 52 70 · Correo electrónico: paisvalencia@ecologistesenaccio.org

Noticias de los grupos del País Valencià

 /  Pensions dignes i medi ambient sa

Aquest model socioeconòmic enverina les aigües, contamina l’atmosfera, esgota la terra, desequilibra el clima i poc a poc va acabant amb la vida; resulta, per tant, absolutament insostenible.

 /  El Xúquer es mor: estalviem l’aigua!

Hem sobrepassat els límits, i molt perquè en l’ultim Pla Hidrològic del Xúquer reconeixen, sense gens de vergonya ni aportació de solucions, que la conca del Xúquer té un dèficit de 195 hm3/any.

 /  Un litoral lleno de residuos

Seguimos construyendo en zonas inundables, y los ríos y barrancos son auténticos vertederos de residuos, que son depositadas en las playas o escupidos paulatinamente por el mar.

 /  Agilitzem la via verda!

Les Vies Verdes resulten molt barates i molt beneficioses, perquè desenvolupen sosteniblement el territori i promouen el transport que no contamina ni provoca calfament del clima.

 /  No hi ha diners per a les pensions

Ni per als dependents, ni per als investigadors científics, ni per millorar la sanitat pública, ni per als qui no poden pagar la hipoteca, ni per implantar la renta bàsica, ni per reduir la jornada laboral i crear llocs de...

Loading

Eventos

Más información

País Valencià (territorio)

Latest

Documentos

TV