Select Page

Alacant

 /  Alegan contra un proyecto obsoleto de 18 años

Ecologistas en Acción considera que este proyecto incumple la normativa de evaluación de los riesgos e impactos, de ubicación de las instalaciones y la adopción las mejores tecnologías disponibles. Requisitos necesarios para obtener la autorización.

 /  Aire més net, menys al·lèrgies

La potenciació de les al·lèrgies és un dels danys per a la salut causats per la contaminació atmosfèrica, sobretot per les partícules que emeten els vehicles dièsel. Altres contaminants, com l’ozó troposfèric i els òxids de nitrogen, també contribueixen a fer més freqüent i severa aquesta malaltia.

 /  La recollida selectiva de la matèria orgànica, clau per a millorar les taxes de reciclatge

Carlos Arribas, coordinador estatal de l’Àrea de Residus d’Ecologistes en Acció, va exposar ahir a Alcoi la situació de la gestió dels residus al País Valencià i les possibilitats de millora que suposa la implantació de la recollida per separat de la fracció orgànica de la brossa. En l’acte també va participar María Vicente, responsable de la campanya “Al sòl el que és del sòl”, de la federació valenciana d’Ecologistes en Acció.

Loading

Dirección: C/ Tabarca, 12, entresol, 03012 Alacant · Teléfono: 965255270 · Correo electrónico: alacant@ecologistesenaccio.org

Más información

País Valencià (territorio)

Latest

Documentos

TV