Select Page

Alcoi

 /  Aire més net, menys al·lèrgies

La potenciació de les al·lèrgies és un dels danys per a la salut causats per la contaminació atmosfèrica, sobretot per les partícules que emeten els vehicles dièsel. Altres contaminants, com l’ozó troposfèric i els òxids de nitrogen, també contribueixen a fer més freqüent i severa aquesta malaltia.

 /  La recollida selectiva de la matèria orgànica, clau per a millorar les taxes de reciclatge

Carlos Arribas, coordinador estatal de l’Àrea de Residus d’Ecologistes en Acció, va exposar ahir a Alcoi la situació de la gestió dels residus al País Valencià i les possibilitats de millora que suposa la implantació de la recollida per separat de la fracció orgànica de la brossa. En l’acte també va participar María Vicente, responsable de la campanya “Al sòl el que és del sòl”, de la federació valenciana d’Ecologistes en Acció.

 /  Reivindiquem la millora de la línia ferroviària Alcoi-València

La Carrasca-Ecologistes en Acció ha repartit fullets informatius per a exigir als governs autonòmic i local les inversions necessàries per la millora de la línia ferroviària. L’activitat s’emmarca en la Setmana de lluita en defensa del tren públic, ecològic i social.

 /  Cal més compromís del Govern valencià amb el tren Alcoi-València

La Carrasca-Ecologistes en Acció d’Alcoi veu un primer pas que el Consell es reunisca amb els alcaldes per a reivindicar la millora del nostre tren. Tot i això, recorden que el protocol firmat pel Ministeri de Foment i la Generalitat assignava a cada administració la responsabilitat d’adequar una part de la línia ferroviària.

Loading

Dirección: Calle del Camí, s/n (Glorieta), 03800 Alcoi · Teléfono: 96 554 31 35 · Correo electrónico: alcoi@ecologistesenaccio.org