Select Page

Valencia

 /  El Xúquer es mor: estalviem l’aigua!

Hem sobrepassat els límits, i molt perquè en l’ultim Pla Hidrològic del Xúquer reconeixen, sense gens de vergonya ni aportació de solucions, que la conca del Xúquer té un dèficit de 195 hm3/any.

 /  Agilitzem la via verda!

Les Vies Verdes resulten molt barates i molt beneficioses, perquè desenvolupen sosteniblement el territori i promouen el transport que no contamina ni provoca calfament del clima.

 /  No hi ha diners per a les pensions

Ni per als dependents, ni per als investigadors científics, ni per millorar la sanitat pública, ni per als qui no poden pagar la hipoteca, ni per implantar la renta bàsica, ni per reduir la jornada laboral i crear llocs de...

 /  Qualitat de l’aire a La Ribera

La Conselleria de Medi Ambient va ficar, fa anys, l’única estació de mesura de qualitat de l’aire que tenim a La Ribera del Xúquer enmig dels camps.

 /  Necessitem un Pla Forestal Valencià

Si volem recuperar els nostres boscos i els grans beneficis que d’ells rebíem, o almenys si no volem que el nostre territori es desertitze definitivament per l’erosió i el calfament climàtic, caldrà canviar la política forestal valenciana o, millor dit, haurem de tindre una vertadera política forestal perquè la d’abans era pràcticament inexistent.

 /  El canvi climàtic ja està ací

La sèrie de dades meteorològiques recopilades per l’Observatori Meteorològic de València, que és el més antic de la Comunitat Valenciana i té registres des de 1940, no deixa lloc a dubtes: les temperatures pugen també ací i mostren un creixement accelerat.

 /  No al PAI del Manhattan

Els grups ecologistes tornem a rebutjar el PAI del Manhattan a Cullera perquè suposa la destrossa del territori i la perllongació de la bambolla immobiliària que tant de mal va fer al país ecològicament i econòmicament.

Loading

Apartado de correos: 70001, 46007 Valencia · Teléfono: 963410486 · Correo electrónico: valencia@ecologistesenaccio.org