Select Page

La Ribera

 /  Tanquem la pedrera de Corbera!

En 1988 l’empresa Girtal rebé la llicència d’explotació per a la pedrera, una activitat molesta, insalubre, nociva i perillosa situada sols a 400 m de les primeres cases i 560 m de l’escola. Els veïns la denunciaren i en 1993 el Tribunal Superior de Justícia els donà la raó.

 /  “Fridays for Future”

És el lema dels estudiants d’institut que, en 270 ciutats d’Europa, estan fent vaga els divendres per denunciar que no es fa pràcticament res per resoldre el problema del calfament climàtic.

 /  ¿Qué pasa con el clima?

Diálogo apócrifo resumido entre los gobiernos, las petroleras, los ecologistas y los pueblos sobre el cambio climático y sus efectos colaterales…

 /  Aprofitem el sol als centres educatius?

Hem proposat a la Conselleria d’Educació que realitze una campanya d’aprofitament de l’energia solar als centres públics instal·lant 1kw de plaques fotovoltàiques en cada centre de Primària, Secundària i FP, i de 5 kw en cada Facultat o Escola Universitària…

 /  Ciutats 30?

Com que hi ha polèmica sobre el límit de velocitat i oposició a la declaració de ciutats 30, el passat 24 de desembre cap a les 10h del matí, amb trànsit fluid, recorreguérem en cotxe la nostra ciutat mesurant les distàncies i els temps i calculàrem la velocitat mitjana, de la qual depén directament el temps de qualsevol desplaçament…

 /  Què regalem als xiquets?

Els jocs prefiguren i ensenyen als xiquets el món on van a viure, de manera que si volem que siguen sans, intel·ligents, respectuosos i empàtics haurem d’elegir joguets que els ajuden a créixer així.

 /  COP24: 24 reunions sense acords efectius

Si seguim llançant a l’atmosfera més i més gasos d’efecte hivernacle, cap cosa que diguen els dirigents polítics, econòmics, religiosos, etc. frenarà la pujada de les temperatures i els perniciosos efectes col·laterals.

 /  Pensions dignes i medi ambient sa

Aquest model socioeconòmic enverina les aigües, contamina l’atmosfera, esgota la terra, desequilibra el clima i poc a poc va acabant amb la vida; resulta, per tant, absolutament insostenible.

 /  El Xúquer es mor: estalviem l’aigua!

Hem sobrepassat els límits, i molt perquè en l’ultim Pla Hidrològic del Xúquer reconeixen, sense gens de vergonya ni aportació de solucions, que la conca del Xúquer té un dèficit de 195 hm3/any.

 /  Agilitzem la via verda!

Les Vies Verdes resulten molt barates i molt beneficioses, perquè desenvolupen sosteniblement el territori i promouen el transport que no contamina ni provoca calfament del clima.

 /  No hi ha diners per a les pensions

Ni per als dependents, ni per als investigadors científics, ni per millorar la sanitat pública, ni per als qui no poden pagar la hipoteca, ni per implantar la renta bàsica, ni per reduir la jornada laboral i crear llocs de...

Loading

Dirección: Felip II, 31, 46600 Alzira · Teléfono: 960 03 98 17 · Correo electrónico: alzira@ecologistesenaccio.org


Massa Bicicrítica (passeig en bici pel poble). Eixim de la Plaça Major d'Alzira a les 18:30 h. (hivern) i les 19:00 h. (estiu).

Eventos

Informe

TV

Más información

País Valencià (territorio)

Latest

Documentos