Select Page

La Ribera

 /  Qualitat de l’aire a La Ribera

La Conselleria de Medi Ambient va ficar, fa anys, l’única estació de mesura de qualitat de l’aire que tenim a La Ribera del Xúquer enmig dels camps.

 /  Necessitem un Pla Forestal Valencià

Si volem recuperar els nostres boscos i els grans beneficis que d’ells rebíem, o almenys si no volem que el nostre territori es desertitze definitivament per l’erosió i el calfament climàtic, caldrà canviar la política forestal valenciana o, millor dit, haurem de tindre una vertadera política forestal perquè la d’abans era pràcticament inexistent.

 /  El canvi climàtic ja està ací

La sèrie de dades meteorològiques recopilades per l’Observatori Meteorològic de València, que és el més antic de la Comunitat Valenciana i té registres des de 1940, no deixa lloc a dubtes: les temperatures pugen també ací i mostren un creixement accelerat.

 /  No al PAI del Manhattan

Els grups ecologistes tornem a rebutjar el PAI del Manhattan a Cullera perquè suposa la destrossa del territori i la perllongació de la bambolla immobiliària que tant de mal va fer al país ecològicament i econòmicament.

 /  Corrupció i medi ambient

Analitzem la relació directa que sol haver-hi entre la corrupció i la destrucció del territori. I calculem, aproximadament, el que ens ha costat a cadascú tot el que ens han furtat durant els darrers anys de corrupció institucionalitzada.

 /  Volem ciutats 30

Cal reduir l’ús abusiu dels vehicles de motor i fomentar els modes de transport sostenibles: peu, bici i transport col·lectiu, reduint també els desplaçaments excessius que fem. I una de les principals mesures, molt beneficioses per a tothom, consistix en limitar la velocitat màxima als 30 km/h

 /  Aportacions al PPIPNM de La Casella

Considerant que el Pla de Prevenció d’Incendis Forestals del Paratge Natural Municipal La Murta-La Casella (PPIPNM) planteja fer un tallafocs de 5’27 km al voltant del Camí del Carasol de La Casella i la senda de l’Ouet d’uns 40 m d’amplària.

 /  Camí del Xúquer

Tres grups ecologistes demanem que es complete un camí que vaja des de la desembocadura del riu fins a l’entrada per les muntanyes a la comarca.

Loading

Dirección: Felip II, 31, 46600 Alzira · Teléfono: 960 03 98 17 · Correo electrónico: alzira@ecologistesenaccio.org


Massa Bicicrítica (passeig en bici pel poble). Eixim de la Plaça Major d'Alzira a les 18:30 h. (hivern) i les 19:00 h. (estiu).

Eventos

Informe

TV

Más información

País Valencià (territorio)

Latest

Documentos