Select Page

Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Corbera: 2ª Reunió de la Coordinadora per la Defensa de la Natura

23 marzo/10:00 - 13:00

La Coordinadora de Grups per la Defensa de la Natura a La Ribera, constituïda en Alzira el passat 20 d’octubre, ja té 18 col·lectius adherits: Xúquer Viu, La Ribera en Bici-Ecologistes en Acció, Voluntariat d’Alzira Contra Incendis Forestals, Amics de la Murta, La Llavor, Llavorem, Calciners de Carcaixent, Dynamo, Grup Muntanyes de Carcaixent, El Magre, Grup d’Acció Mediambiental del Marquesat, Anoktua, Associació Mitja Galta de Manuel, El Jardinet de l’Estació, Aplec de La Ribera, Voluntariat Mediambiental de Corbera, Associació Mediambiental Vall d’Aigües Vives i Associació Muntanyeta Sants-AEA. I alguns més s’adheriran en la propera reunió.

El nostre objectiu principal és que hi haja almenys un grup en cada poble, perquè els problemes ambientals són molts i cada volta més greus, per tant resulta necessari que els riberencs ens organitzem, denunciem aquests problemes i reclamem solucions, en cada poble. Per altra banda, la Coordinadora resulta imprescindible per a conéixer el que estem fent cada grup i reforçar-nos mútuament.

Per això, tal i com quedàrem en l’anterior reunió, farem la següent aquest mes de març a Corbera, on estan els actius companys del Voluntariat Mediambiental i la Plataforma de Veïns, i on tenen un greu problema que volem ajudar a resoldre: una pedrera amb nombroses il·legalitats que des de fa més de 30 anys molesta, contamina, destruïx la muntanya veïna i provoca perill, per als corberans i per a tots els que passem a prop d’ella.

Així doncs, el pròxim 23 de març ens reunirem a Corbera, en pla lúdic i reivindicatiu, per a fer estes activitats:

  • 10 a 13:30 h. Mostra ecològica dels grups i animació a la Plaça Major.
  • 10 a 12 h. Reunió organitzativa a la Casa de Cultura (carrer Enric Valor).
  • 12 h. Manifestació pel tancament de la pedrera, Plaça Major i carrers adjacents.

A banda dels grups que composem actualment la Coordinadora, i els que se van a adherir, comptarem també amb la participació solidària d’altres afins, com són el Col·lectiu de Pensionistes d’Alzira, Pense Pensions Dignes de Sueca, Grup de Debat per la Igualtat i algun altre que hem invitat també i encara està veient la disponibilitat dels seus voluntaris.

Des d’ací invitem a tots/es els/les riberencs/ques a que vinguen el dissabte 23-M a gaudir de les activitats i solidaritzar-se amb el poble de Corbera, participant en la manifestació pel tancament de la pedrera!

Coordinadora per la Defensa de la Natura

Detalles

Fecha:
23 marzo
Hora:
10:00 - 13:00
Categorías del Evento:
,

Artículos relacionados