Select Page

Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

València: II Concurs audiovisual de medi ambient

15 enero

Ja està en marxa la segona edició de Medi, Concurs audiovisual de medi ambient. Amb aquest concurs, impulsat per la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de l’Alcúdia, es pretén conscienciar sobre la necessitat de preservar l’entorn, tractant temes com el paisatge, la flora i la fauna, des d’un punt de vista ecològic, ambiental i social.

Amb la col·laboració de Samaruc Digital, Acció Ecologista Agró, Ecologistes en Acció, Xúquer Viu i la Diputació de València a través de la seua ària de medi ambient.

Les obres audiovisuals presentades han de ser originals i no premiades (en valencià o castellà) i realitzades l’any 2017 o 2018. Els treballs, que han de tindre una durada d’entre 5 i 30 minuts, s’han d’emmarcar dins del territori valencià.

  • Premis de 700, 450 i 250 euros.
  • Les obres poden presentar-se fins al 15 de gener.
  • Més informació i bases al següent enllaç: http://www.lalcudia.com/temp_arxius/18Bases_IIMedi_2019.pdf
  • Anima’t a participar! El termini de presentació finalitza el 15 de gener de 2019. Les obres audiovisuals presentades han de ser originals, no premiades, tant en valencià com en castellà i realitzades l’any 2017 o 2018. Els treballs, que han de tindre una durada d’entre 5 minuts i 30 minuts, s’emmarcaran dins el territori valencià.
  • Consulta la resta de bases al següent enllaç: https://www.lalcudia.com/temp_arxius/18Bases_IIMedi_2019.pdf

Detalles

Fecha:
15 enero
Categorías del Evento:
,