Alcoi: Jornada informativa Desmuntant Alcoinnova

Alcoi, dissabte 20 de maig de 2017, 10 h. a la Sala Àgora (plaça de Ramón y Cajal, 6)
[rouge]Presentació, a càrrec dels seus autors, de tres informes pericials presentats al Tribunal Superior de Justícia per Salvem l’Aqüífer del Molinar i La Carrasca-Ecologistes en Acció en el recurs contenciós administratiu contra el projecte urbanístic de La Española a la partida alcoiana de La Canal.[/rouge]

10.00 h
[noir]Presentació de la Jornada[/noir]

10.30 h
[noir]Informe sobre l’Afecció al Medi Natural del projecte Alcoinnova[/noir]

[noir]Presentació a càrrec d’Andreu Bonet i Roque Belenguer[/noir]

[noir]Andreu Bonet[/noir] és doctor en ciències biològiques per la Universitat de Barcelona i professor titular del Departament d’Ecologia de la Universitat d’Alacant. Membre de l’Institut Universitari de Recerca IMEM Ramón Margalef. Coordinador de l’Estació Científica Font Roja Natura de la Universitat d’Alacant.

[noir]Roque Belenguer[/noir] és biòleg, col·laborador del Departament d’Ecologia de la Universitat d’Alacant. Especialista en ecologia de vertebrats.

11.30
[noir]Informe sobre l’Estudi d’Alternatives inclòs en el Pla de l’ATE Alcoinnova[/noir]

[noir]Presentació a càrrec de Vicent J. Altur[/noir]

[noir]Vicent J. Altur[/noir] és professor del Departament d’Urbanisme i subdirector d’Emprenedorisme i Càtedres d’Empresa del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València. Membre de l’Institut d’Investigació per a la Gestió Integrada de Zones Costaneres.

12.30 h
[noir]Informe sobre la possible afecció del projecte Alcoinnova a l’aqüífer del Molinar[/noir]

[noir]Presentació a càrrec d’Alfredo Barón[/noir]

[noir]Alfredo Barón[/noir] és llicenciat en ciències geològiques i diplomat en hidrogeologia. Premi en 2014 a la "Trajectoria Professional en Hidrogeologia i les seues aplicacions a Espanya", del Grup Espanyol de l’Associació Internacional d’Hidrogeòlegs. Cap del Servei d’Estudis i Planificació de la Direcció General de Recursos Hídrics del Govern Balear de 1996 a 2013. Col·laborador honorífic de la Universitat de les Illes Balears.

[blanc][fond rouge]Entrada lliure. No cal inscripció prèvia.[/fond rouge][/blanc]

ORGANITZEN:

  • Colla Ecologista La Carrasca-Ecologistes en Acció
  • Associació "Salvem l’Aqüífer del Molinar"