Ecologistes en Acció de La Ribera, Ecologistas en Acción

Enviar un mensaje
L’últim divendres de cada mes fem la Massa Bicicrítica (passeig en bici) per Alzira, eixim a les 19h de la Plaça Major. Si vols una ciutat més sana i agradable, trau la bici al carrer, vine a passejar amb nosaltres i passa la veu, quants més siguem més cas ens faran! Com sempre, els menors han de vindre acompanyats d’algun major i cadascú és responsable de la seua seguretat.

Tenim 8 anys d’existència, amb activitats centrades en el tema de la bici i el transport sostenible, perquè potser és el principal problema a les nostres ciutats, però també reivindiquem l’ecologia en totes les relacions amb la Biosfera: defensa del territori, agricultura ecològica, eficiència i energies renovables, especialment la solar, residu zero, educació ambiental, etc. etc.

Som, per tant, un grup ecologista i la confederació d’Ecologistes en Acció reunix a més de 300 col·lectius semblants, així que hem donat el pas lògic per a tindre més de força i per a recolzar el treball dels altres grups d’Ecologistes en Acció. Aquest 2016 seguirem treballant, amb noves il·lusions, per la Salut, la Pau i l’Ecologia!

Dirección web: http://www.ecologistesenaccio.org/laribera
Visitantes conectados: 469